Ajándékok

Néha csak ezért nincs jelen az életünkben valami, amit igazán szeretnénk, vagy valami, ami számunkra csodálatos, mert azt hisszük nem érdemeljük meg. Ilyenkor jusson eszünkbe, hogy az élet ajándékait szeretettel és hálával elfogadni nem csupán kötelességünk, hanem érdem is!

Jóga kihívás

Akinom.hu - Szecskó Mónika jóga kihívás

“Gyakorolj, a többi jön magától.” Ezzel az inspirációval született meg a jóga kihívás ötlete. Az otthoni gyakorlatsorokkal szemben a kihívások egyszeri alkalmak, ám időről-időre végigkövetheted az Akinomyoga tematikus kihívásait, ahol egymást erősítve, motiválva együtt gyakorolhatunk.

Gerincstabilizáló hasizomgyakorlatok

Akinom.hu - gerincstabilizáló hasizom gyakorlatok

Sokat ülsz napközben? Fáj a hátad, derekad, vállad, fejed, zúg a füled? Ezeknek mind oka lehet, hogy nem megfelelőképpen terhelődik a tested. Ismered meg és kezj el energiatakarékosan, fájdalmak nélkül élni.

Otthoni jógagyakorlatok

Akinom.hu - Szecskó Mónika jóga otthonra

Eldöntötted, hogy szeretnéd jobban megismerni a tested? Kezd el már ma a gyakorlást! Készítettem neked egy hírlevél sorozatot, amelyre feliratkozva végigkísérlek téged az otthoni gyakorlásban.

7 lépésben a karcsú alakért

Akinom.hu - egészséges életmód

Alakformálás, életmódváltás testi-lelki harmóniában. Töltsd le ezt a neked szóló anyagot és ismerd meg a tested. egyél tudatos a benned zajló folyamatokra. Találd meg a belső és külső egyensúlyt testben-lélekben.

Instagram

Akinom.hu - Szecskó Mónika akinomyoga instagram

Motiváció minden napra. Inspirálódj, töltődj a feltöltött képekből, idézetekből. Állj meg csak egy pillanatra. Csodálkozz rá a világra. Amint kint, úgy bent is.