Jóga

Elindulni a testi érzetektől (hangok, illatok, feszültség a vállban, gyomorgörcs), érzelmek (szomorúság, felszabadultság), koncentráció és figyelem állapotán túlra, a valóság mélyreható tapasztalasáig.

Szomatodráma

A módszer szülőatyja Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta. A módszer a testi üzenetból indul a lelki okok felé.

bodyART™

Ahol az erő és a tudatosság találkozik. Alapját a jóga képezi, de megtalálhatóak benne a gyógytorna, do-in, tai-chi elemei is.

Kontakt improvizáció

A kontakt improvizáció a szabadság, kapcsolódás és felelősségvállalás játéka. Fent és lent, emelve és megtartva, szólóban, duóban, trióban táncolva, figyelve önmagadra és közben figyelve a kapcsolatra.

Hellinger csendes családállítás

Bert Hellinger gondolkodásmódja áthidal minden ideológiát, fölöttük áll, a létezés középpontjára figyel, a családban lakó erőt kutatja, ami elvezet a forrásig.

deepWORK

A bodyART™ mellett egy sokoldalú kiegészítő tréning. Pozitív energiával töltődsz fel, miközben megismered a határaidat és fokozod állóképességedet, erődet.

Egyéni konzultáció

Hiszek benned. Hiszek a fejlődésben. Tapasztalom, látom és élem a változást. Tudom, hogy egy idő után a jelenlegi problémákból, nehéz élethelyzetekből értékes kincsek és elvégzendő feladatok lesznek.

Integrál szemlélet

Ken Wilber 4 kvadráns elmélete segítséget nyújt ahhoz, hogy egy adott pillanatban képes legyél több nézőpontot is figyelembe venni, ezáltal az életet a maga teljességében tudd megélni.