Felhasználási feltételek

Kedves Olvasó,

tájékoztatom róla, hogy az oldal látogatásával és a tartalom olvasásával, módszerek kipróbálásával az alábbi felhasználási feltételeket fogadja el.

Az akinom.hu webcím alatt működő weboldal (továbbiakban weboldal) tartalma az oldal tulajdonosának és szerkesztőjének a szellemi tulajdonát képezi.

A weboldal tartalmát átvenni kizárólag a tartalom eredeti helyére, azaz az akinom.hu weboldal megfelelő aloldalára, és az adott tartalom szerzőjére való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a tartalom tulajdonosára való hivatkozást minden átvételnél és közzétételnél pontosan és jól láthatóan feltünteti. Előzetes írásos engedély nélkül a weboldalon található írások, képek, lényegi tartalmak és megnevezések további felhasználása minden egyéb esetben tilos. Az észlelt jogsértésekkel szemben következetesen felléphetek, jogosulatlan vagy a felhasználási jogosultság keretein túlmenő felhasználások esetén a jogsérelem jellegének megfelelő eljárást indíthatok. A tartalmat átvevő hivatkozási és engedélyeztetési kötelezettsége abban az esetben is fennáll, ha az adott tartalmat átírva, lerövidítva vagy más módon módosítva kívánja máshol közzétenni.

Felhívom a figyelmét arra, hogy az oldal tartalmaz útmutatásokat, gyakorlatokat, melyek egészséges állapotot feltételeznek. Ezek tippek, ötletek, otthon elvégezhető átmozgtató gyakorlatok, jógagyakorlatok, légzőgyakorlatok, meditációs technikák, melyekért az azt elvégző vállalja a felelősséget.

Felhívom a figyelmét arra, hogy a betegség megállapítása és a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése a hatályos magyar jogaszbályok szerint – és szerintem is – orvosi feladat. A weboldalon található bejegyzések tartalma tájékoztató jellegű és nem minősül egészségügyi tanácsadásnak. Az itt közölt tartalmak nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott módszerrel, gyógymóddal, betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet és nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel, képzett természetgyógyászzal való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást. Az itt található tájékoztatások nem teljeskörűek. Amiket itt leírok, az csupán vélemény, és mint olyan, eltérhet más véleményektől, beleértve a tudomány vagy a hivatalos orvoslás, vagy a jogszabályi környezet által adott és elfogadott elképzeléseket.

Ennek megfelelően az oldal használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért, jogi és egyéb következményekért nem vállalok felelősséget, különösen nem akkor, ha az oldal használatára hivatkozva a páciens vagy felhasználó elmulasztotta orvos/szakember segítségét igénybe venni problémájával, vagy nem tudott betegsége van, esetleg nem pontosan kivitelezte a gyakorlatokat.

Felhívom a figyelmét továbbá arra is, hogy az oldalon harmadik fél által elhelyezett hirdetési és egyéb tartalmakért, valamint az azok használatából eredő károkért a ‘2008. évi XLVIII. törvény: a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól’-ban a reklámközvetítőkre vonatkozó előírásoknak megfelelően vállalom a felelősséget.

Tájékoztatom továbbá, hogy a weboldal cookie-kat is használ, amelyeknek az engedélyezésére és letiltására használható alkalmazás telepítése folyamatban van, a telepítés befejezésérig kérjük szíves türelmét, megértését!

Amennyiben kérdése, észrevétele volna a weboldalra vagy annak tartalmára vonatkozóan és szeretné felvenni velem a kapcsolatot, azt az alábbi elérhetőségeken keresztül teheti meg:

Tulajdonos: Demeterné Szecskó Mónika, egyéni vállalkozó
Cím: 3324 Felsőtárkány, Munkás út 9.
Adószám: 66061535-1-30
E-mail: elektronikus levelezéshez kérjük, használja a kapcsolat oldalunkon található űrlapot.