Ha megérkeztél ide, akkor talán már elolvastad, hogy ki is Szecskó Mónika. Amit érdemes tudnod rólam, hogy még mindig a gyermekkori hitem vezet. Korábban önmagam és az univerzum megismerése felé vitt, ma pedig arra hív, hogy melletted is menjek az úton. Mert még mindig hiszek. Hiszek benned. Hiszek a fejlődésben.  Tapasztalom, látom és élem a változást. Tudom, hogy egy idő után a jelenlegi problémákból, nehéz élethelyzetekből értékes kincsek és elvégzendő feladatok lesznek.
Először csak megfigyeled, majd elfogadod, később pedig élvezni fogod azt is, ha az égen repülsz, azt is, ha a földön fekszel és azt is, ha rend, kiegyensúlyozottság van benned és körülötted. Mert egy idő után csak VAGY. Úton. Áramlásban, úgy ahogyan a magból kifejlődik a virág, addig amig le nem hullanak a szirmai. Mégis része marad a körforgásnak. Soha nem született és soha nem halt meg. Egészen addig, amíg a világegyetemben él a vágy és a hit a “továbbra”, így működik ez a nagy kozmikus rendszer és így működsz te is kicsiben, mivel a nagy egész része vagy.

Ezért hinni fogom, hogy képes vagy elérni bármit, amit csak szeretnél. Hogy képes vagy boldogan élni, kiteljesedni, szeretetteljes kapcsolatokat kiépíteni, felállni és tovább menni.
Mi történik az egyéni konzultáción?
Egyeztetünk. Talákozunk. Talán egy szobában meghitten a négy fal között, talán a normafai dombok között sétálunk belélegezve a friss levegőt, talán egy parkban ülünk egy padon. Közben beszélgetünk. Egy órát töltünk együtt. Meghallgatlak. Figyelek rád. Kérdezek. Talán adok feladatokat. Kitűzünk célokat. Lesznek keretek, de mindeközben rugalmasan mozgunk és lépünk egyre tovább. Én pedig végig melletted megyek majd.  
Várlak szeretettel egy közös utazásra.

Akinom.hu - Szecskó Mónika

Szecskó Mónika
30/504-3845
info@akinom.hu

.

.