deepWORK™

A bodyART™ mellett egy sokoldalú kiegészítő tréning a deepWORK™. Az intenzív zene segítségével pozitív energiával töltődsz fel, mikozben megismered a határaidat és fokozod állóképességedet, erődet.

Holisztikus, funkcionális edzés, ami egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Az öt elemre (föld, fa, tűz,fém és víz) épül, rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel. Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalinnövelő, intenzív zene követi, amely a kardió és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál. A mély zenei ritmusok segítik, fokozzák a teljesítőképességet, erőkifejtést és az érzelmi feszültség levezetését. A deepWORK™ edzéstechnika forrásául szolgáló keleti meditációs terápiákat és a dinamikus meditációt az orvostudomány depressziós, vagy pszichoszomatikus panaszok gyógyításánál alkalmazza.

Ebben az óratípusban a yin és a yang ellentétpár a meghatározó elem, ami a gyakorlatban a kardió- és az erőgyakorlatok váltakozását jelenti, egyesül a mentális és a kardió hatás, a koncentráció és ellazulás. Különböző sportmozgásokat vesz alapul és egyszerű, jól követhető gyakorlatsorokká köti össze őket. Saját határaink fölé kerekedhetünk!

Mire számíthatsz egy tréningen?
–  zsírégetés
–  feszültségoldás
–  mentális tréning
–  kardió tréning
–  fizikai tréning
–  megismerteti saját határaidat
–  testi-lelki egyensúly és a belső harmónia elérése
–  érzelmi töltés és kiengedés.