bodyART™

Ahol az erő és a tudatosság találkozik. A bodyART™ funkcionális tréning, melynek alapját a jóga képezi, de megtalálhatóak benne a gyógytorna, do-in, tai-chi elemei is. Ehhez speciális légzéstechnikát kapcsol, amely teljes összhagot képez az edzés és a relaxáció között.

A tréning a jin-jang kettősségére épít, vagyis az erősítés és a nyújtás, a feszültség és a relaxáció, a könnyű és nehéz feladatok váltakozása együttesen adják az edzés tréning hatását. Gyakorlatai egyszerre hatnak a test egészére: fejlesztik az erőt, a rugalmasságot és az állóképességet, javítanak tartásunkon, emésztésünkön, formálják az alakunkat, megnyugtatnak és energiával töltenek fel.

A  bodyART™ az a mozgásforma, mely a tudatos edzés mellett a test, lélek, szellem hármasságának harmóniája. Az edzés legfőbb célja, hogy visszaadja a testnek azt a fajta mozgásszabadságát, amelyet az ember egészséges gyermekként természetesnek él meg. Ránézésre leginkább egy jóga- vagy pilates-órára hasonlít, mivel a tréning egyfajta mentális jól-létet is eredményez, amely aztán közvetve testünk teljes egészségére hatással van.

Ha szeretnél feltöltődni a nap végén, megszabadulni a napi feszültségektől, javítani testtartásodon, formálni az alakodat, csak magaddal foglalkozni, akkor gyere el és kerülj egyensúlyba önmagaddal!