Szabadtéri jóga

Egész nap a négy fal között ülve, autóban utazva, egyik találkozóról a másikra érkezve, gyerekekért futva talán te is csak arra vágysz, hogy megpihenhess. Kikapcsolhass. Lehess. Úgy, hogy közben ne kelljen megfelelned.
A szabadtéri jóga órák alatt erre is lehetőséged lesz. Együtt mozdulhatsz a természet elemeivel, érezheted a szellő simogatását, a napsütést, belélegezheted a friss levegőt, láthatod a lemenő nap fényeit, sétálhatsz mezitláb a fűben. Ugyanakkor átmozgathatod a testedet, javíthatod a tartásodat, erősítheted az elgyengült izmaidat, fokozhatod a koncentrációdat és elcsendesítheted az elmédet.
A rendszeres jógayakorlás ugyanakkor sokkal többet is nyújthat számodra. A jelenlét pillanatai, öröm, megelégedettség, koncentráció az életed részévé válik és egyszer csak azt tapasztalod, hogy minden napod olyan, mintha nyaralnál.

Amire szükséged lehet:
– víz
– matrac vagy törölköző
– kényelmes öltözet
– óra végi relaxációhoz melegebb ruha

Hozzájárulás:
2.000 – 3.000 Ft

Időpont:
minden hétfőn és szerdán 18:00 – 19:30

Helyszín:
V. kerület, Olimpia Park

Hasznos információk:
Ha teheted, érkezz kezdés előtt 10 perccel, hogy legyen időd ráhangolódni az órára és akár pár percet relaxálni, fűben sétálni, vagy csak elfeküdni. A parkban van egy hatalmas fa, annak a közelében lesz a jóga. A bejárattól pár méterre találsz mosdót, ahol igény szerint át is tudsz öltözni. Ha bármi kérdésed van, akkor szivesen válaszolok.

Jelentkezés:
info@akinom.hu
Szecskó Mónika 30/504-3845

Az órarendben megtalálod az aktuális szabadtéri órákat.

Várlak szeretettel.