Hatékonyság, koncentráció és jó közérzet

.
5 évig irodai munkát végeztem és mellette rendszeres sportporgamokkal tartottam karban a testem és vezettem le a felesleges feszültséget az életemben. A munkahelyi jóga alkalmával kifejezetten olyan gyakorlatokat használok, amik segítenek javítani a tartást, átmozgatják a gerincet, erősítik a tartóizmokat és energiával töltenek fel.

Lehetőséget biztosítok arra, hogy a jógázók változatos, egész testet átmozgató órán vegyenek részt a napi ülő munka előtt vagy után. A mozgás lehetőséget teremt a jó közérzet biztosítására, a stressz csökkentésére, az ízületek megfelelő állapotának megőrzésére, az egészséges testsúly megtartására, a vérkeringési betegségek kockázatának csökkentésére. A jelenlévők egészségi, és fittségi állapotához és igényeihez igazítom az órát.

A hangsúlyt helyezhetjük hatha jóga által a háti- és derékproblémák megelőzésére, egészségi állapotuk javítására, kitartásuk növelésére, vagy intenzív teljes testet átmogató dinamikus gyakorlással flow állapot elérésére, határaik felismerésére, az elengedés és a megragadás egyensúlyának megtalálására. Az órák tartalmaznak meditációs-, relaxációs-, és légző gyakorlatokat is, amik segítik egy nyugodtabb én-állapotot megismerését, rendszeres gyakorlással pedig ennek fenntartását.

A programok a cég által biztosított helyszínen kerülnek megrendezésre. Bővebb információkért keress a 06-30/504-3845 telefonszámon.

Referenciák

Akinom.hu - Szecskó Mónika munkahelyi jóga