Tudomásul veszem, hogy az általam végzett mozgásformák (jóga, bodyART™, deepWORK™) a legnagyobb gondosság és körültekintés mellett is személyi sérülés veszélyét hordozhatják. Az akinom.hu oldalon szervezett mozgásformák, workshopok, táborok keretében végzett sporttevékenységet saját felelősségemre végzem, illetve veszem igénybe.

Tudomásul veszem, hogy az oktatót a tevékenység során bekövetkező esetleges balesetekért, személyi sérülésért és a program helyszínére hozott értéktárgyaim eltűnéséért (elveszés, lopás, stb.) felelősség nem terheli.

Tudomásul veszem, hogy az oktató által adott utasítások, az általános magatartási szabályok be nem tartása, vagy módosult tudatállapot (pl. alkoholos vagy kábítószer általi befolyás) miatt a programból kizárható vagyok.

Tudomásul veszem, hogy ha más számára személyi sérülést okozok, azért felelősségel tartozom.

Kijelentem, hogy sporttevékenységet kizáró betegségem, sérülésem nincs. Amint ebben változás következik be, azonnal értesítem az oktatót.

Kijelentem, hogy az akinom.hu oldal alján található Adatkezelési nyilatkozatot és Felhasználási feltételeket átolvastam, megértettem és azt magamra nézve elfogadottnak tekintem.

Hozzájárulok ahhoz, hogy rólam készült fotókat az akinom.hu oldal díjtalanul felhasználhassa és publikálhassa.

Tudomásul veszem a csoport működésével és az órák hatékonyságával kapcsolatos alábbi tudnivalókat.
– Ahhoz, hogy a csoport hatékonyan tudjon együtt működni, kérlek érkezz meg minden óra előtt legalább 5-10 perccel korábban, így lesz lehetőséged ráhangolódni az órára.
– Az órák 2 fő esetén kerülnek megtartásra és maximum 6 fővel dolgozom együtt. Ezért kérlek vedd figyelembe, hogy minden órára be kell jelentkezni. Ezt az óra napján 16:00 óráig tudod megtenni, sms-ben a 30/504-3845 telefonszámon, emailben: info@akinom.hu címen vagy Fb-n. Amennyiben bejelentkezel és még sem veszel részt az órán az 1.000 Ft költséget von maga után. Megértésedet köszönöm.
– Amennyiben egy óra elmarad, arról értesíteni foglak sms-ben vagy emailben, legkésőbb az óra előtt 2 órával.
Köszönöm.

.

A regisztráció azt jelenti, hogy a fent leírtakat átolvastad, tudomásul veszed és azokkal egyetértésben jelentkezel az órára.
.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám *

.