Hozzávalók:Testi-Lelki Harmónia - répatorta
300 dkg gluténmentes liszt
1 csomag sütőpor
őrölt fahéj
őrölt gyömbér
3 tojás
3 ek méz
10 dkg  darált dió
25 dkg répa
3 kisebb alma
1 narancs leve és reszelt héja
1 citrom reszelt héja
1 dl kókuszolaj

Elkészítés:
A lisztet a sütőporral, fűszerekkel, darált dióval összekeverem. A tojásokat felverem és hozzáadom az olajat, mézet.
Az almákat meghámozom és lereszelem, a répákat megpucolom és almareszelőn lereszelem, hogy nagyobb darabokat kapjak és intezívebb lehessen az íze. Hozzáadom a narancs és citrom héjat és a narancs kifacsart levét. Majd a tojásos keveréket, lisztet, répát, almát összekeverem és tűzálló tálba öntöm.
180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütöm, amíg szépen megbarnul a teteje.

Jó étvágyat.