Újabb almás, sárgarépás csoda született a konyhámban. Nagyon úgy tűnik, hogy ezek a két dolog mindig van a konyhámban. 🙂 A recept egyszerű és bármilyen más gyümölccsel elkészíthető.

Hozzávalók:

1 pohár tönkölybúzaliszt

1 kiskanál sütőporTesti-Lelki Harmónia Stúdió - almás-répás reggeli

1 késhegynyi szódabikarbóna

6 kisebb alma

2 nagy sárgarépa

kb. 20 szem mazsola

1 citrom

fűszerek: fahéj, szegfűszeg, gyömbér

Elkészítés:

A lisztet, sütőport, szódabikarbónát összekeverjük. Az almákat meghámozzuk, a répát megtisztítjuk és lereszeljük őket. A két részt összeöntjük, majd hozzáadjuk a lereszelt citromhéjat is, illetve annak kifacsart levét. Beletesszük a mazsolákat, fűszereket és az egész tál tartalmát jól összekeverjük. Előmelegített sütőben 180 fokon, kb. 40 perc alatt elkészül.

Jó étvágyat hozzá!